Om oss

Videobiljarden är en plats i centrala Örebro som du kan besöka när du vill ha roligt. Hos oss hittar du spel som biljard och pingis samt roliga sällskapsspel. Vi hyr även ut och säljer filmer och har idag Örebros största filmsortiment med över 15 000 filmtitlar. Här hittar du även en trevlig moviebar/restaurang med fullständiga rättigheter där du kan koppla av under din hos oss.

Vi på Videobiljarden är stolta över att vara auktoriserad återförsäljare av Brunswick-biljardprodukter och dart- och biljardprodukter från Bex. I vårt sortiment hittar du allt du behöver för att kunna spela biljard – biljardbord, bollar, köer, trianglar med mera, samt dartutrustning. Vid behov ställer vi även gärna upp och hjälper dig med service och montering av ditt biljardbord. Detta kan du få hjälp med runt om i hela Mellansverige.

Är du i behov av en dator med internet har du möjlighet att låna en hos oss. Vi kan även hjälpa dig att skriva ut och scanna papper samt skicka mail.

Med 30 år i branschen och två plan fulla med roligheter kan vi idag erbjuda dig en fantastisk upplevelse på Videobiljarden.

Välkommen in!